popeylesko

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

GAIL Völgy

kerékpártúrák > Túráink


Kerékpáros kalandozás a Gail völgyben
Rengeteg látnivalóval, pazar kerékpárutakkal vár titeket a Gail völgy. A Budapesttől 560 kilométerre levő medencében minden megvan ami egy kerékpáros hosszú hétvégéhez kell. A folyó töltésén csodálatos kerékpárút nagyszerű pihenő helyekkel, Kötschachban egy igazán színvonalas I. világháborús múzeum, no és 910 méterrel a tengerszint felett ott a csodálatos Weissensee a környék gyöngyszeme.
Időpont:
2019. ápr. 11. csütörtök – ápr. 14. vasárnap

Részvételi díj:
Oda-vissza utazással, luxus színvonalú apartmanokban, térképekkel, transzferekkel, 2. napi vacsorával, kerékpárszállítással, ügyeletes szerelővel 72.500 Ft.
Ugyanez többágyas, de igen színvonalas turistaszálláson 64.500 Ft. ( Három éjszaka szállás! )
Egyéni utazással luxus színvonalú apartmanokban, térképekkel, transzferekkel, 2. napi vacsorával kerékpárszállítással 49.500 Ft,
szállítás nélkül 44.500 Ft.
Egyéni utazással de turistaszálláson, kerékpárszállítással 39.500 Ft, anélkül 35.000 Ft.
Kerékpárbérlés a 3 napra: 7.500 Ft.
A szálláson főzési lehetőség van.

Részletes program:

április 11. csütörtök:
Kisbuszunk csütörtökön a kora délutáni órákban indul Budapestről, egyéni utasaink is ezen a napon az esti órákban érkeznek Köstendorfba.
április 12. péntek:
Délelőtt indulunk Kötschachba, ahol megnézzük az I. világháborús múzeumot, majd a Gail töltésén kerekezünk vissza a szállásunkra ( kb 48 km )
április 13. szombat:
Korán reggel átutazunk Tarvisioba, majd az egyéni utasok gépkocsijait Moggioba visszük a sofőröket vissza transzferáljuk Tarvisioba. A Millenium túra legfenomenálisabb szakaszát tekerjük és este érkezünk vissza Tarvisioba.
április 14. vasárnap:
Két különböző variációban érhetjük el mai úticélunkat az Ossiacher Seet. Az egyszerű és rövidebb a Gail melletti kerékpárút ( kb 45 km ) , de a vállalkozó kedvűeket felviszi a lift az 1530 méter magasan levő Nassfeldpasshoz. Innen egy 750 méter szintkülönbségű gurulás következik Pontebbáig, ahol elérik az Alpok-Adria kerékpárutat. Ezután egy igen enyhe 1,2 %-os kaptató következik


 
 

Elérhetőségeink
Email: info@popeyelesko.hu

Laci: 20/9410429
Marcsi: 30/9579495


 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz