Popeye Kalandtúrák e-mailinfo@popeyelesko.hu Popeye Kalandtúrák telefon+36 (20) 941-0429, +36 (30) 957-9495

Senior sítábor

Ez a mi specialitásunk. Van egy korosztály akinek sok gondot okoz a téli pihenésének kiválasztása. Ezek a 45 felettiek akikre immár 8 éve mindig gondolunk. Nézzük kikről is van szó!

Autóbuszos ( vagy kisbuszos ) utazást szervezünk 35.000.-Ft -ért.

Ebben nem csak az oda-vissza utazás van benne hanem két kirándulás is. Egy hosszabb és egy rövidebb. A hosszabb ezúttal a doberdói csatatérre visz. Megnézzük a magyarok egykori kavernáját, a fennsíkon levő részben magyar nyelvű múzeumot, a harctéri alagutakat, az egykori katonatemetőt és a magyar kápolnát. A rövidebb kirándulás Ravasclettoba visz ahol a sízők egy új pályarendszeren sízhetnek, bérletük ide is érvényes a többiek ugyanitt kabinlifttel utazhatnak fel 1800 méter magasra, később gyönyörködhetnek a bájos kisfaluban élvezhetik a helyi gasztronómiát. A saját kocsival érkezők akkor tudnak csak részt venni a szervezett kirándulásokon ha marad hely a buszban.

Hívunk, várunk kedves Senior barátunk , természetesen családtagjaitokat is, magatokkal hozhatjátok szemetek fényét az unokát is, ha nem tudnak sízni őket is bevezetjük a sízés rejtelmeibe természetesen ingyenes felszereléssel és oktatással.

Szenior sítáborunk időpontja

február 14 - február 19.

Részvételi díjak az árak és időpontok valamint a bérletárak táblázatban megtalálhatók.