Kerékpáros kalandozás a Gail völgyben

Kerékpáros kalandozás a Gail völgyben

Rengeteg látnivalóval, pazar kerékpárutakkal vár titeket a Gail völgy. A Budapesttől 560 kilométerre levő medencében minden megvan ami egy kerékpáros hosszú hétvégéhez kell. A folyó töltésén csodálatos kerékpárút nagyszerű pihenő helyekkel, Kötschachban egy igazán színvonalas I. világháborús múzeum, no és 910 méterrel a tengerszint felett ott a csodálatos Weissensee a környék gyöngyszeme.

Időpont: 2019. ápr. 11. csütörtök – ápr. 14. vasárnap

Részletes program

április 11. csütörtök: Kisbuszunk csütörtökön a kora délutáni órákban indul Budapestről, egyéni utasaink is ezen a napon az esti órákban érkeznek Köstendorfba.

április 12. péntek: Délelőtt indulunk Kötschachba, ahol megnézzük az I. világháborús múzeumot, majd a Gail töltésén kerekezünk vissza a szállásunkra ( kb 48 km )

április 13. szombat: Korán reggel átutazunk Tarvisioba, majd az egyéni utasok gépkocsijait Moggioba visszük a sofőröket vissza transzferáljuk Tarvisioba. A Millenium túra legfenomenálisabb szakaszát tekerjük és este érkezünk vissza Tarvisioba.

április 14. vasárnap: Két különböző variációban érhetjük el mai úticélunkat az Ossiacher Seet. Az egyszerű és rövidebb a Gail melletti kerékpárút ( kb 45 km ) , de a vállalkozó kedvűeket felviszi a lift az 1530 méter magasan levő Nassfeldpasshoz. Innen egy 750 méter szintkülönbségű gurulás következik Pontebbáig, ahol elérik az Alpok-Adria kerékpárutat. Ezután egy igen enyhe 1,2 %-os kaptató következik Tarvisióig és innen gurulnak Villachon keresztül a célig.

Részvételi díj:

Oda-vissza utazással, luxus színvonalú apartmanokban, térképekkel, transzferekkel, 2. napi vacsorával, kerékpárszállítással, ügyeletes szerelővel 72.500 Ft.

A szálláson főzési lehetőség van.