PopeyeLesko. Síutak, vízitúrák, kerékpártúrák, vadvízi evezés.

Rafting hétvége a Salzán

Ár: 22.900 HUF A túrákon a részvételi díj tartalmazza a két vízreszállást, a neoprén ruhák és védőeszközök bérlését, a beöltözéstől a vízig történő transzfert és a szakszerű túravezetést. Azok számára, akik kiutazást is kérnek 11.500 Ft-ért tudjuk ezt biztosítani.
Popeye Bt. lesko(at)t-online.hu

Ismertető

Tizenhét éve vagyunk otthon a Salza völgyében. A kristálytiszta zöld víz, az Alpok fantasztikus hegyvonulata csodálatos látványt nyújt, igazi paradicsoma ez a vadvízi evezés szerelmeseinek. A Salzán a számunkra engedélyezett két -, és háromszemélyes hajókban nemcsak a már gyakorlott túrázók, hanem a teljesen kezdők is élvezik ezt a programot. Az úszni tudáson kívül semmilyen előképzettség nem szükséges a részvételhez, azok akik az átlagnál félősebbek, vagy nem bíznak magukban , gyakorlottabb társukkal vagy túravezetővel tehetik meg a távot. Az ilyen túrákon az első napon a sima víztől jutunk el a közepesnél valamivel nehezebbig, majd másnap egy kicsit ennél is izgalmasabb szakasz következik.

 

Mikor?

Májustól októberig minden hétvégén.

Egy ilyen túra után jól esik egy hangulatos vacsora közben a túratársakkal megbeszélni a nap eseményeit. Nálunk szokássá vált, hogy a bázisunk étkezősátrában megszervezzük a vacsorát is, melyen a részvétel természetesen nem kötelező. Grillparty sörrel vagy üdítővel: 2.600 Ft, bográcsos vacsora sörrel vagy üdítővel: 2.000 Ft

Szívesen és díjmentesen segítünk a szállásfoglalásban is. A közelben színvonalas panziók és magánházak találhatók , ahol reggelivel már 29 EURO/fő/éj ártól vannak szállások. Sátorozni 8 EURO/fő ártól lehet, míg a turistaszálláson 15 EURO-tól van hely. Mivel a távolság Bp-től csak 450 km és ebből 380 km autópálya, így akár szombat korai indulással is számolhatunk, természetesen kényelmesebb már pénteken kiérkezni.

Jelentkezzen túránkra!

Oldalunkon nagyon hamarosan beindul az online jelentkezés. Addig kérjük jelentkezzen e-mailen vagy telefonon. Köszönjük!

Email

  • lesko@t-online.hu
  • llesko@otptravel.hu
  • popeyelesko@gmail.com

Telefon

  • 22/322728
  • 20/9410429
  • 30/9579495