popeylesko

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szállás


A szállás
Otthonunk a Villa Verde nem luxus szállás. Egyszerű sportszálló amit családunk immár két évtizedes munkája , vendégszeretete és személyzetünk odaadása tesz hangulatossá, otthonossá. Ennek megfelelően ár-érték arányban biztosan a legjobbak közé tartozunk A ház földszintjén a recepciónál hangulatos és olcsó büfé áll vendégeink rendelkezésére, ugyanitt magyar nyelvű TV vételi lehetőség is van 96 csatorna közül lehet választani. Van még egy kisebb társalgónk, és a vacsorák után egy órával az ebédlő is társalgóvá alakul át. Darts, Rex és csocsó is található a házban. Nagyszerű a panoráma a hegyekre, a szobák nagy része pont a kisebbik pályarendszerre néz. A nagyobbik pályarendszer a bejárattól balra 200 méter, a kisebbik jobbra 400 méter, a ház tehát a kettő között van, de a két rendszer között síbusz is közlekedik amely pontosan a Villa Verde előtt áll meg.


Szobáink:
8 db 2 ágyas zuhanyozós WC-s
2 db 2 ágyas zuhanyozós ( WC a folyosón )
6 db 2 ágyas mosdós
2 db 4 ágyas zuhanyozós WC-s
1 db 2+2 ágyas zuhanyozós WC-s
1 db 1 ágyas zuhanyozós-WC-s
6 db 1 ágyas mosdós
1 db három ágyas mosdós

Ez összesen 54 hely mind emellett a szobák túlnyomó része pótágyazható. A mosdós szobáknál emeletenként 3-4 szobára jut egy komplett fürdőszoba káddal, zuhannyal, mosdóval és WC-vel, továbbá minden emeleten plusz a földszinten további két WC. Nincsenek tehát tömegjelenetek sem a vécéknél sem fürdőszobáknál.
A ház alagsorában fűtött síléctároló üzemel. Felszerelés bérelhető. 14 éves korig a felszereléseket ingyen adjuk. 14 év felett napi 1.000 Ft -ért biztosítunk cipőt, lécet, botot. Szintén ingyen adjuk óvodás és kisiskolás korú kis vendégeinknek a bukósisakot.


 
 
 
 

Elérhetőségeink
Email: info@popeyelesko.hu
Laci: 20/9410429
Marcsi: 30/9579495


 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz