popeylesko

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Thaya Völgy

kerékpártúrák > Túráink


Thaya völgyi kerékpáros hétvégeIsmét egy újdonságot kínálunk. Ezúttal egy szimpla hétvégére
Az utóbbi évek nagy sikere a Millenium vasút kerékpártúra, amely egykori vasútvonalon halad. Európában általában trend, hogy egykori vasútvonalak helyére kerékpárutakat  csinálnak. Így van ez a Thaya folyó völgyének két szakaszán is, és az összekötő utak is jóminőségű kerékpárutak. Ezen hétvégén egy kellemes-szombat vasárnapi tekerésre  várjuk a kerékpározás szerelmeseit.


Részletes program:

Június 6 szombat : Kisbuszunk hajnalban indul Budapestről és egyénileg érkező utasainkkal 11 órakor találkozunk Göpfitzben. Az autóval érkezők Göpfitzben hagyják a gépkocsikat, a csomagokat a mi gépkocsink szállítja tovább. Az első napi táv 38 km a csehországi Slavoniceig, többnyire egy egykori vasútvonal helyén. Itt, illetve a környékben foglalunk szállásokat.

Június 7 vasárnap : A kör másik oldalán térünk vissza Göpfitzbe ennek az útnak több változata van különböző hosszúságokkal. Az általunk javasolt út kb. 48 km, és ennek is fele egykori vasútvonal helyén megy. Kisbuszunk a későesti órákban érkezik vissza Budapestre

Időpont: 2020 június 06-07


Részvételi díj :         19.000 Ft + 35 €


A részvételi díj egyéni utasoknál a helyi csomagszállítást, az ügyeletes gépkocsit, térképeket, túravezetést és 1 éjszaka szállást.
Ha valaki nem tudja a kerékpárja kiszállítását megoldani annak 2.000 Ft-ért oda-vissza szállítjuk a kerékpárját.
A mi kisbuszunkkal történő kiutazás 12.000 Ft/fő


 
 
 

Elérhetőségeink
Email: info@popeyelesko.hu

Laci: 20/9410429
Marcsi: 30/9579495


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz