Popeye Kalandtúrák e-mailinfo@popeyelesko.hu Popeye Kalandtúrák telefon+36 (20) 941-0429, +36 (30) 957-9495

Családi hosszú hétvégés kalandprogram

Indulási időpont:
2022. július 14.
2022. augusztus 04.
Túra időtartama: 4 nap

Kerékpártúrák, Családi hosszú hétvége kalandprogramAz elmúlt évben sikerrel csináltuk meg kétszer is ezt a programot, bár az elsőnél még a pandémia jelentősen éreztette hatását, de másodszorra már megtelt a csoport és remek hangulatú lett.

Négy különböző programot kínálunk a hozzánk érkezőknek. A szállás Zalaszentlászlón lesz remek környezetben. A vonattal érkezőkért Keszthelyre megyünk, a kocsival jövők sofőrjeinek biztosítjuk a transzfert.

A részletes program:

1. nap : Érkezés Csütörtökön a kocsival jövők Vindornyaszőlősre a kőbányához, a vasúton érkezők Keszthelyre a délutáni órákban. 18 órakor indul gyalogtúránk a Bazalt utcában, ami méltán érdemelte ki a Zala csodája címet páratlan bazalt képződményeivel. A gyalogtúra kb másfél órás, innen utazunk a szállásra ahol ízletes vacsora várja az utasokat.

2. nap: Megcsináljuk a Kis-Balaton kört, ami nagyjából 60 km, de tudunk rövidebb alternatívát is kínálni.

3. nap : Ez a nap a strandolásé. A strandon egész nap a rendelkezésre állnak 10+1 személyes raftinghajóink, amivel a délutáni órákban egy kis vezetett túrát csinálunk a Helikon szigethez.

4. nap: Keszthely-Szigliget-Badacsony túrát csinálunk és a délutáni órákban a Balatonnál fejezzük be a programot.

Időpontok: 2022. július 14-17 és augusztus 4-7.

Részvételi díj saját kerékpárral vagy E-bike-kal: 44.900.-Ft
Részvételi díj általunk biztosított kerékpárral: 49.900.-Ft
Részvételi díj általunk biztosított E-bike-kal: 55.900.-Ft

A részvételi díj tartalmazza a 3 éjszakát félpanzióval színvonalas szálláshelyen, a felsorolt programokat, transzfereket, térképeket, túravezetést.