Popeye Kalandtúrák e-mailinfo@popeyelesko.hu Popeye Kalandtúrák telefon+36 (20) 941-0429, +36 (30) 957-9495

Síelés, sítúrák

Sítáborok Forni di Soprán

22 éve téli otthonunk egy bűbájos hegyi faluban található, pontosan a Júliai Alpok és a Dolomitok találkozásánál. Zegzugos utcák, mosolygós vendégszerető emberek, pizzériák és kávézók mindezt idilli hegyvidéki hangulat veszi körül igazi olaszos nyüzsgéssel. Körben 2000 méternél magasabb havas hegycsúcsok idilli látványt nyújtanak. Aki már járt itt az visszavágyik, aki először jön ide azonnal beleszeret, hiszen a Dolomitok sziklacsipkéi, a többnyire kék ég, és a völgy zöldes havas fenyvesei páratlan gyönyörűség. Azok számára is jó szívvel ajánljuk akik nem hódolnak a téli sportok örömeinek, pusztán pihenni, kirándulni szeretnének. A bűbájos falu neve: Forni di Sopra.

Forni di SopraOtthonunk a Villa Verde nem luxus szállás. Egyszerű sportszálló amit családunk immár két évtizedes munkája , vendégszeretete és személyzetünk odaadása tesz hangulatossá, otthonossá. Ennek megfelelően ár-érték arányban biztosan a legjobbak közé tartozunk A ház földszintjén a recepciónál hangulatos és olcsó büfé áll vendégeink rendelkezésére, ugyanitt magyar nyelvű TV vételi lehetőség is van 96 csatorna közül lehet választani. Van még egy kisebb társalgónk, és a vacsorák után egy órával az ebédlő is társalgóvá alakul át. Darts, Rex és csocsó is található a házban. Nagyszerű a panoráma a hegyekre, a szobák nagy része pont a kisebbik pályarendszerre néz. A nagyobbik pályarendszer a bejárattól balra 200 méter, a kisebbik jobbra 400 méter, a ház tehát a kettő között van, de a két rendszer között síbusz is közlekedik amely pontosan a Villa Verde előtt áll meg.

COVID-19 tájékoztatás

TERMÉSZETESEN AMENNYIBEN A COVID HELYZET A KIUTAZÁST NEM TESZI LEHETŐVÉ, A BEFIZETETT FOGLALÓKAT VISSZATÉRÍTJÜK!

A távolság Budapestről a legrövidebb úton 630 km

autó

Ez egy kicsivel hosszabbat ám gyorsabbat javaslunk. Budapest–Győr–Szombathely ma már autópálya. Innen egy negyven kilométeres szakasz Oberwart-ig gyorsan teljesíthető autóút, majd újra sztráda a Graz–Klagenfurt–Tarvisio–Tolmezzó útvonalon. Innen már csak kb. 50 km Forni di Sopra, az utolsó 30 km hegyi szerpentin. Minden közlekedési szabály áthágása nélkül 6 óra alatt kényelmesen teljesíthető.